Ha érdekelnek az aktualitások, ha nyitott vagy a friss témákra és az új gondolatokra, akkor a Bookline Könyvek pont neked szólnak. Saját kiadású köteteink között éppúgy találsz hiánypótló tényirodalmi munkákat, mint életvezetéssel kapcsolatos tanácsadókat, gasztronómiai kalauzokat vagy épp gyerekkönyveket – mindezt olyan szerzők tollából, mint többek között Al Ghaoui Hesna, Csíki Mariann, Munk Veronika, Palya Bea és Szily László. Vásárlásoddal nemcsak egy könyvélménnyel, hanem Törzsvásárlói Pontokkal is gazdagodhatsz. Kattints ide a részletekért!

Események

Receptek

Az Ezeregy éjszaka ízei

Közel-keleti konyha receptek Sabrina Ghayour könyvéből
2018 április 05 - 12.

Csokonai Vitéz Mihály

Lorem ipsum dolor sit amet
2018 október 9.

Teszt esemény

Lorem ipsum dolor sit amet

Legújabb könyveink

Teljes lista
Holli, a hős

Mese arról, hogyan félj bátran

15%

9.64 € 8.20 €

Al Ghaoui Hesna:

újságíró

Al Ghaoui Hesna 1978-ban született szír édesapától és magyar édesanyától. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán jogi diplomát szerzett. A Magyar Televízió munkatársaként több mint húsz országból, köztük számos háborús övezetből tudódított. Riport- és dokumentumfilmjeit több rangos elismeréssel, köztük Prima Primissima díjjal jutalmazták.

Tovább
Sabrina Ghayour: Az Ezeregy éjszaka ízei
Az Ezeregy éjszaka ízei

Ínycsiklandozó receptek

15%

20.88 € 17.75 €

Sabrina Ghayour:

Sabrina Ghayour iráni származású brit séf és gasztroíró. Teheránban született, 1979-ben az iráni forradalom kitörése után költözött Londonba. Hatévesen kezdett flörtölni a főzéssel, amikor megkapta első szakácskönyvét. Attól kezdve otthon készítette izgalmas kreációit, majd tinédzserként végleg magával ragadta a perzsa konyhaművészet iránti rajongása. Autodidakta szakácsként eleinte török, arab, örmény és afgán ételek ízeivel kísérletezett. Iskolái befejezése után 15 évig dolgozott éttermek marketingeseként illetve eseményszervezőként.

Tovább
Oliver Bowden: Assassin's Creed - Alvilág
Assassin's Creed - Alvilág

Izgalmas életutak, példaértékű történetek múltból és jelenből - a jövőnek

15%

12.18 € 10.36 €

Fodor Marcsi

író

Neset Adrienn

író

Ötven magyar nő, akikről utcákat, tereket, bolygókat neveztek el, ám a tankönyvek sokszor meg sem említik őket. Ötven nő, akik mertek valamiben elsők lenni. Olyan nők, akik a leleményességüknek és a Ötven magyar nő, akikről utcákat, tereket, bolygókat neveztek el, ám a tankönyvek sokszor meg sem említik őket. Ötven nő, akik mertek valamiben elsők lenni. Olyan nők, akik a leleményességüknek és a Ötven magyar nő, akikről utcákat, tereket, bolygókat neveztek el, ám a tankönyvek sokszor meg sem említik őket. Ötven nő, akik mertek valamiben elsők lenni. Olyan nők, akik a leleményességüknek és a Ötven magyar nő, akikről utcákat, tereket, bolygókat neveztek el...

Tovább
Szatmári Ferenc: nemfőzelék
nemfőzelék

Főzelék? Nem. Hanem 35 saláta

15%

12.85 € 10.93 €

Szatmári Ferenc

Főzelékes Feri nem tud elszakadni a zöldségektől. Ezúttal legjobb salátareceptjeit gyűjtötte csokorba, hogy a tőle megszokott, könnyed stílusban mutassa meg, hogy bár a saláta egyszerűen elkészíthető, könnyű étel, mégis rengeteg lehetőséget és ízkombinációt rejthet magában, ha bátran kísérletezünk.

Tovább
Törzsvásárlói program
Törzsvásárlói program

Ide rövid szöveg, hogy miért kapcsolódik ide, valamint hogy ne keveredjen ránézésre az alatta lévő szekcióval

könyv
D. Tóth Kriszta: Húszezer éjszaka
15%
12.82 € 10.90 €
könyv
Al Ghaoui Hesna: Félj bátran
15%
12.85 € 10.93 €
könyv
D. Tóth Kriszta: Jöttem, hadd lássalak
15%
12.85 € 10.93 €
könyv
15%
8.03 € 6.83 €
könyv
Hadas Krisztina: Anyasors
15%
12.85 € 10.93 €
könyv
Minecraft - Útmutató az Alvilághoz és a Véghez
15%
11.24 € 9.56 €
könyv
Mindent a pszichológiáról
15%
19.27 € 16.38 €
könyv
Mindent az emberi testről
15%
19.27 € 16.38 €
könyv
Minecraft kezdőknek
20%
11.24 € 9.00 €
könyv
Minecraft - Építsd meg! - Vidámparki kalandok
20%
9.64 € 7.72 €