Lepd meg szeretteid a
legtökéletesebb ajándékokkal –
otthonról, könnyedén.

Te kitalálod, mi kiszállítjuk!

Egy jó meglepetés megszervezéséhez már ki sem kell tenned a lábad otthonról. A Bookline ajándékküldő szolgáltatásának köszönhetően csak egyetlen dolgod van: kiválasztani a tökéletes ajándékot az ünnepelt számára – a többi már a mi dolgunk.

Tedd a kosaradba azokat a könyveket, amiket ajándékba szeretnél küldeni, és a kosár ellenőrzésekor, az „Ajándékba küldöm” mező kipipálása után kiválaszthatod, hogy a benne lévő termékeket kinek és hová szállítsuk ki.

Mivel a különböző termékekre különböző szállítási határidők lehetnek érvényesek, kérjük, úgy állítsd össze a rendelésed, hogy ajándékod időben odaérhessen az ünnepelthez.

A „Szeretnél képeslapot is küldeni?” mező kipipálásával ajándékcsomagod mellé nyomtatott képeslapot is küldhetsz a képeslapnál feltüntetett áron, személyre szóló üzenettel. Válaszd ki a neked tetsző képeslapot, írd rá jókívánságaidat, a többit pedig bízd ránk!

Ajándékküldés esetén kizárólag bankkártyával tudsz fizetni.

Az „Ajándékba küldöm” és „képeslap-küldő” funkció használatához kapcsolódó személyes adatok kezeléséről ezen az oldalon tájékozódhatsz. A funkció használatával elismered a felhasználási feltételek és az adatkezelési tájékoztató előzetes elolvasását és megértését. Az ajándékküldő oldalon közzétett, jelen felhasználási feltételek 2019. november 18. napjától visszavonásig és/vagy módosításáig hatályosak. A korábbi felhasználásra az ezt megelőzően közzétett feltételek az irányadóak.