Törzsvásárlói program

Szabályzat

A Bookline Törzsvásárlói Program keretében visszatérő vásárlóként Ön pontgyűjtési rendszerben vesz részt, amellyel nemcsak kedvezményesen vásárolhat meghatározott akciós termékeket, hanem gyűjtött pontjaiért egyedi időszakos akciókban vehet részt, úgymint 5%-os kupon, vásárlási utalvány vagy ingyen szállítás.

A törzsvásárlói program feltételei - Szabályzat

I. A törzsvásárlói program alapelvei

A törzsvásárlói program (továbbiakban: Program) tulajdonosa és üzemeltetője a Libri-Bookline Zrt. (1066 Budapest, Nyugati tér 1.; továbbiakban: Bookline). A Programba belépő vásárlók a Bookline webáruház oldalain ( www.bookline.hu , www.bookline.ro , www.bookline.sk ) lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek a személyre szóló virtuális számlájukon. Az összegyűjtött pontokért a Bookline-on kedvezményes vásárlásra, illetve ingyenes szállításra jogosító kuponokat (a továbbiakban: Kupon) bocsát a vásárló rendelkezésére.

II. A pontok számítása

 1. A Program elindulásától, azaz 2012.07.03-tól kezdve minden vásárlást követően a vásárló törzsvásárlói pontot kap.

 2. A pontszámítás alapja a vásárló által megvásárolt egyes termékek forintban kifejezett értéke. A megvásárolt termék forintban meghatározott értékének minden 250 Ft-ja után 1 pont jár. (Ha tehát egy termék árának forintban meghatározott értéke 499 Ft, úgy a termékért 1 pont jár.)

 3. Egyes vásárlói akciók keretében meghatározott termékekre vonatkozóan a Bookline extra pontot írhat jóvá a felhasználó törzsvásárlói egyenlegén.

III. A törzsvásárlói Program jogosultjai

 1. A Programban történő részvételre minden kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő, regisztrált természetes személy automatikusan jogosult. Nagykereskedelmi partnerek illetve jogi személyek nem jogosultak a programban való részvételre.

 2. A Programban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

 3. A Programban való részvétel nem jár hátránnyal, a pontok felhasználása önkéntes.

IV. Pontszerzés, pontok érvényessége

 1. A Programban szerzett törzsvásárlói pontok a rendelés átvételét vagy a csomag futárhoz kerülését követő naptól használhatóak fel, a rendelés leadását követő 365 napon belül. Amennyiben Ön rendszeresen vásárol, minden vásárlással növeli pontjai számát, és ezáltal egyre szélesebb körben fér hozzá exkluzív akciós termékeinkhez.

 2. A pontok megszerzésére a megrendelés leadásával nyílik lehetőség, jóváírásuk a megrendelt termékek átvételével történik a következő feltétel szerint: a pontok a megrendelés pillanatában mindaddig zárolva, azaz fel nem használható státuszban vannak, amíg a megrendelést a felhasználó át nem veszi a Bookline átvevőhelyeinek egyikén, ill. házhoz szállítással.

 3. Az adott vásárlással megszerezhető törzsvásárlói pontok felhasználására a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség.

 4. A Bookline részéről nem teljesített vagy a felhasználó által lemondott megrendelések esetén pont jóváírás nem történik, illetve elállás esetén a termék(ek) után már jóváírt pontok törlésre kerülnek.

 5. A Programban a sikertelen rendelésekért a Bookline nem számít fel pontot. Amennyiben a felhasználó a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül a a rendelés futárhoz kerülésekor jóváírt,, törzsvásárlói pontokkal együtt. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a Bookline-nak, úgy a Bookline ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért ad-e pontot.

V. Pontbeváltás módja

 1. A törzsvásárlói pontok a Bookline oldalán elérhető, százalékos vagy szállítási kedvezményt nyújtó kuponra válthatók be.

 2. Kupon beváltására, megvásárlására a Törzsvásárlói Program elemeit bemutató oldalon, valamint a személyes menüben van lehetőség.

 3. Akciós Termék vásárlása esetén nem történik pontjóváírás.

VI. A kuponfelhasználás feltételei

 1. A kuponkedvezmény antikvár könyvekre, e-könyvekre, e-könyv olvasókra és utalványokra nem vonatkozik, más akcióval, további kedvezménnyel nem összevonható és csak a fenti kategória termékeire érvényes.

 2. A kuponkódot bejelentkezés után a kosár bal oldalán található mezőbe kell beírni. Érvényesítése után az általa nyújtott plusz kedvezmény az érintett termékeknél folyamatosan látható kijelentkezésig, vagy az első olyan rendelés rögzítéséig, amelyben kedvezményes árú termékek is szerepelnek. A fel nem használt kupon a kód újraaktiválásával érvénytartamon belül bármikor érvényesíthető. Ez a következő bejelentkezés után, de akár már a termékek kiválasztása előtt megtehető.

 3. A kupon az érvényességi idő alatt egy vásárlásra jogosít.

 4. A Program keretein belül aktivált kupon más felhasználónak történő átadására, elajándékozására nincs lehetőség, azt kizárólag a pontjait kuponra beváltó felhasználó használhatja fel.

VII. Törzsvásárlói program érvényessége

 1. A Bookline törzsvásárlói Programja határozatlan időtartamú. A Bookline jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói Programot, amiről a törzsvásárlók számára értesítést küld.

VIII. Jog- és adatvédelem

 1. A törzsvásárlói programra a Libri-Bookline Zrt. jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

A törzsvásárlói kártya igénylésének és használatának speciális feltételei

I. A törzsvásárlói kártya program alapelvei

 1. A Bookline a törzsvásárlói kártya program keretében ún. törzsvásárlói kártyát (továbbiakban: Kártya) kínál a Felhasználók részére. A Kártya egyrészről törzsvásárlói kártya funkciót tölt be, másrészről a Bookline FHB Bank Zrt.-vel (1082 Budapest, Üllői út 48., továbbiakban: FHB) történő partneri együttműködés keretében egyben FHB Maestro betéti bankkártya is, amellyel vásárlóink számos kedvezményre tehetnek szert.

II. A kártyával elérhető kedvezmények

1. A Kártya Bookline boltokban történő könyv vásárlás esetén (nem internetes rendelés átvétel), 15% kedvezményt nyújt a Bookline

2. 5-10% kedvezmény a Bookline partnereinél történő vásárlás esetén. A kedvezmény a kártya felmutatásával érvényesíthető a hagyományos márkaboltokban, online felületeken erre nincs lehetőség. A Partnerek köre a www.bookline.hu/kartya oldalon kerül publikálásra.

3. Korlátlan ingyenes szállítás az aktiválástól 1 éven át. A kedvezmény összeghatártól függetlenül bármely Magyarország területén elérhető átvételi lehetőségre érvényességgel, a Bookline Express szolgáltatás kivételével. A kedvezmény legkésőbb a bankkártyaként történő aktiválást követő munkanapon kerül beállításra.

4. Az első évben 0 Ft-os éves bankkártya díj. A Bankkártyára vonatkozó speciális feltételeket a „Bankkártya-használhat feltételei” c. fejezet részletezi.

5. Az aktivált kártyával rendelkező felhasználók a bookline readerbe a felhasználói azonosítójukkal történő belépéssel érik el az ajándék exkluzív e-könyvet.

III. Kártya igénylése

 1. A Kártya a www.bookline.hu/kartya , valamint az FHB Bank fiókjaiban és Online számlanyitási felületén keresztül igényelhető.

 2. A Kártyát az FHB Bank Zrt. gyártatja le és juttatja el a Felhasználó részére postai úton.

 3. Amennyiben a bankkártyaként történő aktiválás nem történt meg a Kártya postai kézbesítéstől számított két héten belül, az FHB Bank Zrt. telefonos ügyfélszolgálata jogosult a Felhasználót megkeresni.

IV. Kártyahasználat szabályai:

 1. Amennyiben aktiválást követően a bankkártya funkció megszüntetésre kerül (bankkártya/társkártya szerződés bármely okból való megszűnése), úgy a Kártya Bookline törzsvásárlói kártya jellege továbbra is fennmarad.

 2. Amennyiben a Felhasználó a Bookline törzsvásárlói regisztrációját szünteti meg, úgy a Kártya a törzsvásárlói funkcióját veszíti el, de bankkártya funkciója megmarad.

 3. A Kártya törzsvásárlói funkciójának megszűnése nem érinti a Felhasználó által e funkció megszűnéséig már megszerzett törzsvásárlói pontokat és megszerzett Bookline kedvezményeket, ezek érvényesíthetőségét a Bookline saját ügykörében biztosítja.

V. A Kártya cseréje/pótlása:

 1. Kártya aktiválására nyitva álló határidőn belül, illetve az aktiválást követően mindaddig, amíg a Kártya a bankkártya funkcióját betölti, a sérült vagy más okból cserélendő Kártyákat az FHB Bank Zrt. a Felhasználó kérésére kicseréli.

VI. Bankkártya-használat feltételei

 1. A Kártya bankkártya funkciójának tartalmát, valamint az aktiválás, illetve annak elmaradása miatti jogkövetkezményeket a FHB Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, az FHB-Bookline Bankkártya Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák, Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

VII. Felelősség

 1. A Bookline nem felel a Kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a Kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.

 2. A Bookline a bankkártya/bankszámla használattal kapcsolatos panaszok tekintetében nem jogosult és nem köteles eljárni.

 3. A Bookline az üzletkörébe tartozó, általa (még ha az a Kártyára tekintettel is történik) biztosított kedvezmények okán felmerülő panaszok orvoslása körében jár el.

VIII. A Program Kártyára vonatkozó hatálya

 1. A Bookline törzsvásárlói Kártya Programja határozatlan időtartamú. A Bookline jogosult bármikor megszüntetni a Kártya Programot, amiről a Felhasználók számára értesítést küld.

Mit kell tennem?

Rendszeresen vásárolni. Nem szükséges nagy összegeket költenie, hiszen minden teljesült vásárlása után törzsvásárlói pontokat írunk jóvá az Ön egyéni egyenlegén, amelyek gyűjtésével több kedvezményre, exkluzív termékek vásárlására válhat jogosulttá.

Kit lehet Bookline törzsvásárló?

A Bookline minden kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő vásárlóját automatikusan törzsvásárlónak tekinti, így már az első vásárlás pontgyűjtésre ad lehetőséget. A Törzsvásárlói Programban való részvételre minden regisztrált felhasználónk jogosult. Törzsvásárlói Programunkban nagykereskedelmi partnereink nem vesznek részt.

Hogyan működik?

Nagyon egyszerűen. A teljesült vásárlások összege után járó törzsvásárlói pontok gyarapodásával egyre többféle kupon kiváltása válik elérhetővé.

Milyen típusú kedvezményeket vehetnek igénybe a törzsvásárlók?

Aktuális kínálatunkat megtalálja a Törzsvásárlói Program oldalán: a kínálatban szerepelhetnek kizárólag a Törzsvásárlói Program keretében megvásárolható akciós termékek is, ahol egy akciós termék megvásárlásakor a vételár kifizetésére a kedvezményes vételár megfizetése mellett a meghatározott értékű törzsvásárlói pontok felhasználásával kerül sor. Továbbá pontjaiért időszakosan elérhető ingyenes házhoz szállításra és kedvezményes vásárlásra jogosító kupon vásárolható.

Hogyan számítják a törzsvásárlói pontokat?

Minden, a Bookline webáruházban és boltjaiban elköltött 250 Ft után 1 pontot írunk jóvá a személyes menüben található egyéni egyenlegén. A rendszer a termék értéke alapján végzi a számítást. (Ha tehát egy termék árának forintban meghatározott értéke 499 Ft, a termékért 1 pont jár.)

A Programban szerzett törzsvásárlói pontok a rendelés átvételét vagy a csomag futárhoz kerülését követő naptól használhatóak fel, a rendelés leadását követő 365 napon belül. Amennyiben Ön rendszeresen vásárol, minden vásárlással növeli pontjai számát, és ezáltal egyre szélesebb körben fér hozzá exkluzív akciós termékeinkhez.

Mikor teljesül egy rendelés? A törzsvásárlói pontokat mikor írják jóvá?

A pontok megszerzésére a megrendelés leadásával nyílik lehetőség, felhasználhatóvá azonban csak az átvett, kiszállított rendelések után járó pontok válnak. Át nem vett rendelések után pontot nem írunk jóvá Programunkban. A rendeléseket akkor tekintjük teljesültnek, ha Ön személyesen átvette a megrendelt terméket, illetve a házhoz szállított csomagot.

Mi történik, ha a rendelés meghiúsul?

Törzsvásárlói Programunkba a sikertelen rendelésekért és a rendeléstől való elállásért nem számítunk fel pontot.

Csak Magyarországon érvényes a Program?

A Program a Bookline minden felhasználója számára érvényes. Romániai és szlovákiai felhasználóink esetében a vásárláskor érvényes árfolyamon számított forintösszegeket tartjuk nyilván, és ennek megfelelően részesülnek a program kedvezményeiből.

Hogyan értesülhetek a Program újdonságairól?

A Törzsvásárlói Program újdonságairól egyedileg küldött hírlevelünkből értesülhet.

Miért előnyös számomra a Bookline törzsvásárlói rendszere?

Minden vásárlása alkalmával értékes törzsvásárlói pontokat kap, amelyeket a későbbiek során felhasználhat. Bizonyos, a Bookline által egyedileg meghatározott alkalmakkor egy-egy termék után az alapesetben járó pontmennyiségnél több pontot írunk jóvá törzsvásárlói számláján.

Hol követhetem nyomon a pontjaimat?

Törzsvásárlói pontjainak aktuális értékét és alakulását az oldalra való belépést követően a nevére kattintva elérhető Törzsvásárlói összesítő menüben láthatja.

Jog- és adatvédelem

A törzsvásárlói programra a Libri-Bookline Zrt. jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.