Április a beiratkozás hónapja. Ovisok és szüleik izgatottan várják, hogy a kicsik vajon melyik osztályba, melyik tanító nénihez kerülnek, hol és hogyan kezdődik az első iskolás év. Szeptemberig persze még rengeteg idő van, így lesz lehetőség a sulival és az iskolás élettel való barátkozásra, amiben remek segítők lehetnek a mesék és a kimondottan iskolai előkészítést megcélzó munkafüzetek.

Forgács Zsóka: Irány a suli!
könyv Irány a suli!

A füzetben található gyakorló feladatok kiválóan alkalmasak az iskolaérettséghez szüksége kompetenciák fejlesztéséhez, a nehezebb feladatok gyakorlásához. A játékos, a nagycsoportosok világához köz...

15%
4.42 € 3.76 €

Kiemelt ajánlatunk

A könyvről

Vajon mindent tud, amit egy elsősnek kell? Ügyesen fogja a ceruzát? Tudja, melyik a fent, a lent, a jobb és a bal oldal? Tud történeteket mesélni a saját szavaival? Kiismeri magát a számok között egytől tízig? Az iskolaérettség elérésének számos apró sarokpontja van, melyek nemcsak az óvodában, de otthoni körülmények között is fejleszthetők. Forgács Zsóka, gyakorló tanító ehhez készített a gyerekeknek játékos feladatgyűjteményt.

Szerettek játszani? A mókás rejtvényeket, izgalmas fejtörőket, az olyan okos játékokat, amiknek megoldása csupa-csupa élmény? Készüljetek az iskolára a miniLÜK segítségével! Figyelem, koncentrációfejlesztés, a számfogalmak és a térben való eligazodás biztos elsajátítása szó szerint gyerekjáték. Szerezzétek meg sok-sok sikerélménnyel az iskolakezdéshez szükséges tudást és készségeket!

Kiemelt ajánlatunk

A könyvről

A Mire iskolás leszek! című füzet olyan vizuális, koordinációs feladatokat kínál, amelyek segítik a számfogalom és a tanulási készség kialakulását, valamint javítják az iskolakezdés előtt álló gyerekek koncentrációs készségét, és fejlesztik az általános intellektuális képességeket. A füzet a modern oktatási követelményekkel összhangban, pedagógiailag jól átgondolt feladatokat tartalmaz.

MiniLÜK - Mire iskolás leszek I.
könyv MiniLÜK - Mire iskolás leszek I.

A Mire iskolás leszek! című füzet olyan vizuális, koordinációs feladatokat kínál, amelyek segítik a számfogalom és a tanulási készség kialakulását, valamint javítják az iskolakezdés előtt álló gyer...

15%
2.94 € 2.50 €
könyv
MiniLÜK - Figyelemfejlesztő gyakorlatok
15%
2.94 € 2.50 €
könyv
MiniLÜK - Nézz körül
15%
2.94 € 2.50 €
könyv
MiniLÜK - Látom, értem, tudom!
15%
2.94 € 2.50 €
könyv
MiniLük - Már tízig számolok
15%
2.94 € 2.50 €

Hogyan használd a LÜK-öt? Tudd meg itt!

Iskolába készülni izgalmas dolog, de néha félelmetes is. Vajon mi várja ott a nagy ovist? Hogy bánnak az iskolások a legkisebbekkel? Vajon a tanító néni is olyan aranyos lesz, mint az óvó néni? Tényleg olyan nehéz az iskolatáska? Minden kisgyerek várja, mégis picit fél az iskolától. Szerencsére számos kortárs és klasszikus történet áll rendelkezésünkre, hogy a félelmeket oldjuk, beszélgessünk, megálmodjuk együtt, milyen lesz azt mondani: Már iskolás vagyok.

könyv
Balázs Ágnes: Egy elsős varázsnaplója
15%
7.95 € 6.76 €
könyv
Kormos István: Vackor az első bében
15%
8.84 € 7.52 €
könyv
Harriet Muncaster: Holdas Hanna iskolás lesz
15%
5.89 € 5.01 €
Bosnyák Viktória, Csájiné Knézics Anikó: Ez aztán rémes!
könyv Ez aztán rémes!

Memó vagyok, egy elsős mumus. A betűket még nem ismerem. A képeket nézegetem és elmesélem Ez RÉM JÓ!

15%
5.89 € 5.01 €

Kiemelt ajánlatunk

A könyvről

A Rém jó sorozat 8 kötete az óvoda utolsó napjaitól a nyári szüneten át kíséri el az elsősöket az első tanév végéig. Nemcsak a betűk, a szavak, az egyszerűbb és az összetettebb mondatok olvasásával, hanem az iskolás élettel is megismertetnek ezek a könyvek, amelyek mindig a gyerekek épp aktuális tudásszintjéhez igazodó mennyiségű képet és szöveget tartalmaznak.

könyv
Bosnyák Viktória, Csájiné Knézics Anikó: Pricc,pracc,prucc!
15%
5.89 € 5.01 €
könyv
Bosnyák Viktória, Csájiné Knézics Anikó: A betűszörnyek szigete
15%
5.89 € 5.01 €
könyv
Bosnyák Viktória, Csájiné Knézics Anikó: Csupa csuka
15%
5.89 € 5.01 €
könyv
Bosnyák Viktória, Csájiné Knézics Anikó: Micsi bácsi mit csinál?
15%
5.89 € 5.01 €

Ismerd meg a Rém jó könyveket!

Élete első lexikonjára, az Ablak–zsiráfra szinte minden szülő emlékszik gyerekkorából. Azt azonban már kevesen tudják, hogy az ismeretterjesztő sorozat az évek során sok-sok tematikus résszel gazdagodott, ami az alapvető tudásanyag után számos érdekességet mutat meg a sport, az ember, a közlekedés, az állatok vagy épp a kütyük világából. Tudásra szomjazó világfelfedező nagy óvodásokkal már bátran nekivághatunk a kötetek tudáshegyeinek, hiszen Ablak és Zsiráf gondoskodnak arról, hogy a tudás megszerzése igazi móka legyen!

könyv
Ablak-zsiráf könyvek - Sport
15%
8.84 € 7.52 €
könyv
Ablak-zsiráf könyvek - Állatok
15%
8.26 € 7.03 €
könyv
Ablak-zsiráf könyvek - Ember
15%
8.84 € 7.52 €

Miben lesz más az iskola, mint az ovi? Ülni kell és ügyesen figyelni. Hogyan tanulhatja meg ezt az egyszerűnek tűnő, mégis nehéz dolgot egy izgő-mozgó nagy ovis játékosan? Ebben nyújtanak neki segítséget a Mesék örökmozgóknak-sorozat vidám történetei. Mesék, amiket jó hallgatni. Mesék, amik előtt 1-1 játékleírás van. Aki ügyesen figyel, ügyesen tudja végigjátszani és megoldani a feladatokat. És aki ügyesen oldja meg a feladatokat, abból biztosan ügyes elsős lesz! Tapsoljatok, ugráljatok, kiabáljatok! Készüljetek mesésen a sulira!

könyv
Balázs Ágnes: A beszélő kiskutya és más történetek
15%
7.36 € 6.26 €
könyv
Balázs Ágnes: A száguldó hóember és más történetek
15%
7.36 € 6.26 €
könyv
Balázs Ágnes: A pösze nyuszi és más történetek
15%
7.36 € 6.26 €
könyv
15%
7.36 € 6.26 €

Mi a Mesék örökmozgóknak-történetek titka?

Az írástanuláshoz fontos, hogy a kis elsősök kezei kellően edzettek legyenek a ceruzafogáshoz. Ehhez sok-sok sikerélményt és mókás pillanatot rejtő segítséget adnak a pontösszekötő feladatgyűjtemények, a ceruzaforgatók vagy épp a kifejezetten iskolába készülőknek frissen megjelent Csodatoll füzetek, amiknek letörölhető oldalain újra és újra megoldhatók a feladatok! Irány a formák, a színek és a számok birodalma!

Csodatoll - Színek és számok
könyv Csodatoll - Színek és számok

Mókás tanulás az ovisoknak. Hogyan kell írni a számokat? Meg tudod számlálni melyik tárgyból mennyit látsz a képeken? Sablonok segítségével lesznek egyre ügyesebbek a kis kezek. Rengeteg érdekes...

15%
5.01 € 4.26 €
Csodatoll - Formák és méretek
könyv Csodatoll - Formák és méretek

Mókás tanulás az ovisoknak. Formák, méretek? Melyik a kisebb? Hol találod a nagyobbat? Négyzetek és téglalapok? Rengeteg érdekes, mókás feladat a letörölhető csodatoll segítségével. Rajzolj! Törö...

15%
5.01 € 4.26 €